AMSOIL – The first in Synthetics

INTERCEPTOR® Synthetic 2-Stroke Oil

INTERCEPTOR® Synthetic 2-Stroke Oil

Αγωνιστική Μαρτυρία: Το λάδι χιονιού AMSOIL σώζει τον κινητήρα 

Κατά τη διάρκεια του τελικού Pro Open στους γύρους εκκίνησης του πρωταθλήματος AMSOIL Snocross, ο επαγγελματίας αναβάτης του Ski-Doo, Lincoln Lemieux έχασε όλο το ψυκτικό του κινητήρα αφού έσπασε ένας σφιγκτήρας. Παρά την έντονη θερμότητα που διέλυσε τα τσιμουχάκια των βαλβίδων εξαγωγής, τα O rings και τις φλάντζες κεφάλης, το AMSOIL DOMINATOR Synthetic 2-Stroke Racing Oil προστάτευσε τον κινητήρα της Lemieux τόσο καλά, που η ομάδα μπορεί να ξαναχρησιμοποιήσει τον κινητήρα μετά την αντικατάσταση των λιωμένων εξαρτημάτων.

Τα δίχρονα snowmobile είναι φιταγμενα για να οδηγηθούν σκληρά. Πιέζοντας επανειλημμένα ένα μηχάνημα κατά τη διάρκεια της ημέρας και η επιθετική οδήγηση, όμως, καταπονεί τον κινητήρα. Το INTERCEPTOR Synthetic 2-Stroke Oil είναι ειδικά σχεδιασμένο για μέγιστη απόδοση σε όλες τις μάρκες δίχρονων οχημάτων χιονιού, όπως το Ski-Doo *, το Polaris * και το Arctic Cat *, βοηθώντας τους λάτρεις να περάσουν περισσότερο χρόνο οδήγησης και λιγότερη απόδοση συντήρησης. Είναι συμβατό με σχεδόν όλα τα άλλα δίχρονα λιπαντικά, ενώ οι χαμηλές εκπομπές καπνού και χαμηλής οσμής βοηθούν τους αναβάτες να μην “καπνίζονται”. Το INTERCEPTOR έχει σχεδιαστεί για να ωθείται τόσο σκληρά όσο τα snowmobile που προστατεύει.

 

Anti-Scuff / Anti-Wear

Οι κινητήρες Snowmobile εξελίχθηκαν για να τρέξουν με πιο φτωχά μίγματα καυσίμου λαδιού, αυξάνοντας την επιβλαβή τριβή και τη θερμότητα. Το συνθετικό σκεύασμα INTERCEPTOR ενσωματώνει συστατικά υψηλού μοριακού βάρους με υψηλά σημεία ανάφλεξης που αντιστέκονται στην καύση. Ως αποτέλεσμα, μια μεγαλύτερη ποσότητα λιπαντικου επιβιώνει τη διαδικασία καύσης για να παρέχει λίπανση και προστασία. Η εξαιρετική λιπαντικότητα και η αντοχή του φιλμ εμποδίζουν την επαφή μετάλλου με μέταλλο. Στην εξαιρετική δοκιμή δυναμόμετρου, η φόρμουλα αντι-φθοράς του INTERCEPTOR παρεμπόδισε εντελώς τη φθορά του εμβόλου.

 

Εξαιρετικός έλεγχος κατάθεσης

Το INTERCEPTOR αντιστέκεται φυσικά στις βλαβερές αποθέσεις λόγω της θερμικά σταθερής σύνθεσης. Επιπλέον εμπλουτίζεται με πρόσθετα απορρυπαντικότητας και διασκορπισμού υψηλής θερμοκρασίας που παρέχουν εξαιρετική καθαριότητα του κινητήρα. Σε εξαιρετικές δοκιμές δυναμόμετρου, το INTERCEPTOR εμπόδισε εντελώς τα ελατήρια του εμβόλου και την βαλβίδα εξαγωγής να κολλήσουν για μέγιστη απόδοση. Περιορίστηκε επίσης η εναπόθεση στο έμβολο, τον θάλαμο καύσης και τα μπουζί για αξιόπιστη λειτουργία.

 

Αποτελέσματα δοκιμής πεδίου ΙNTERCEPTOR

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα του 2015/16, το INTERCEPTOR δοκιμάστηκε στις τρεις κορυφαίες μάρκες οχημάτων χιονιού. Κάθε snowmobile προστέθηκε στο στόλο ενοικίασης ενός διαφορετικού τεχνίτη στον ποταμό Eagle, Wis., και τέθηκε σε λειτουργία. Με το τέλος της σεζόν, τα snowmobile αποσυναρμολογήθηκαν και εξετάστηκαν για φθορά. Τα αποτελέσματα αποκαλύπτουν ότι το INTERCEPTOR εμπόδισε την κόλληση του ελατηρίου εμβόλου και την απόξεση του εμβόλου (βλέπε παρακάτω), ενώ οι βαλβίδες εξαγωγής δεν περιείχαν μη φυσιολογική συσσώρευση αποθέματος και δεν κόλλησαν.

  • Εξαιρετικό για όλα τα δίχρονα snowmobiles
  • Αποτρέπει τη συγκράτηση της βαλβίδας εξαγωγης και των ελατηρίων εμβόλου
  • Εξαιρετική ρευστότητα σε ψυχρή θερμοκρασία (-69 ° F [-56 ° C] σημείο ροής)
  • Εξαιρετική απόδοση σε κινητήρες DFI
  • Προστατεύει από τη φθορά
  • Χαμηλός καπνός και οσμή
  • Βοηθά στην αποφυγή της ρύπανσης

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Χρησιμοποιείται σε όλες τις δίχρονες μηχανές snowmobiles, μοτοσυκλέτες, ATV, PWC και όπου καθορίζονται τα λιπαντικά API-TC και JASO FD: Polaris * • BRP * / Ski-Doo * (μηχανές Rotax * E-TEC * * κινητήρες) • Honda * • Yamaha * • Kawasaki * • Suzuki * • Κινητήρες με έγχυση καυσίμου (EFI) με έγχυση καυσίμου (DFI), με καρμπιρατέρ.

Χρησιμοποιήστε ως λιπαντικό έγχυσης ή πρόμιγμα 50: 1 (2,6 oz ανά καύσιμο γαλόνι ΗΠΑ). Το INTERCEPTOR είναι συμβατό με τα περισσότερα συμβατικά και συνθετικά λάδια δίχρονης λειτουργίας. Ωστόσο, για την καλύτερη απόδοση, τα ποσοστά ανάμιξης θα πρέπει να ελαχιστοποιηθούν.

 

 

WARRANTY SECURE®

Η χρήση συνθετικών λιπαντικών AMSOIL ή η εφαρμογή εκτεταμένων διαστημάτων αποστράγγισης δεν ακυρώνει την εγγύηση του νέου σας οχήματος ή του κατασκευαστή του εξοπλισμού. Όλα τα προϊόντα AMSOIL υποστηρίζονται από μια εγγύηση περιορισμένης ευθύνης. Για πλήρεις πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.amsoil.com/warranty.aspx.

Warranty Secure

 

 

ΑΓΟΡΑ ONLINE 

 

 

About cookies on our website

We use cookies to give you the best experience on our site. By continuing to browse, you are agreeing to their use. Διαβάστε Περισσότερα...